Tama

Autor: Kisaaa
Kategorija: Vaša razmišljanja
Objavljeno: 27-03-2014 u 03:20
Broj citanja: 1519
Broj aplauza: 569 (aplaudirajte ako vam se svidja ovaj tekst)

Smrt je ljubav!

Jednog dana odlučiš živjeti i upoznati svoj duh, koji te pratio, za kojeg si znao, samo ga nisi primječivao i nisi ga želio dodirnuti. Ne želiš se pitati zašto?

Ne želiš li u ovom trenutku priznati da ti je drag, taj divni duh mladosti, koji proživljava tvoj život. Sretan si zbog njega, jer te prati. On nije svjestan toga, nećeš zamijeriti. Lijep je osjećaj boriti se protiv tame koja je postala dio tebe. Lijepo je živjeti sa njom. Lijepo se sakriti iza nje, jer ona ne postavlja pitanja, ona ne mrzi, iako svi misle da mrzi. Ona je divno biće koja zna šta da radi. Ona zna da misli na tebe, da te mazi, da te voli i uvijek znaš da je tu. Divno je biti sa njom kada si sam. Ona ima krila koja ti daju slobodu da dišeš. Njena krila te vode u beskraj samoće koju mozeš osjetiti i biti slobodan kao ona. Ona to zna i doći će ti svaki put kada to poželiš i biti tu za tebe. Ona zna kada je pravi trenutak.

Tamu koju imaš kraj sebe, poznaje svaki dijelić tvoga tijela, razumije svaku tvoju misao, svaki tvoj pokret i zna odgovore na tvoje pitanje. Samo ti preostaje da postaneš ona...tama koja želi tvoje tijelo i dušu!Komentari

Trenutno nema upisanih komentara.

Upis komentara

Potpišite se kao:Upišite riječ test ovdje
Ovaj kontrolni tekst je uveden da bi spriječili spam programe da automatski upisuju nepotrebne reklame.