MAE SISTEM

Autor: MAE
Kategorija: Vi o samorazvoju
Objavljeno: 18-10-2012 u 21:26
Broj citanja: 2206
Broj aplauza: 668 (aplaudirajte ako vam se svidja ovaj tekst)

Jedan novi sistem samorazvoja

Danas se sve vise prica o samorazvoju i mnogi pojedinci se ukljucuju u razlicite sisteme kako bi naucili nesto o tome.
Sada imate priliku i vi nauciti jedan sasvim novi sistem samorazvoja koji je nastao na osnovu mojih dugogodisnjih istrazivanja. On se bazira na posljednim istrazivanjima funkcionisanja uma, ali i na znanjima iz kvantnih podrucja, kao i covjekovog mjesta u univerzumu, ne samo kao posmatraca svoga zivota, vec i kao kokreatora.
Ovaj novi sistem sam nazvao MAE SISTEM, i jedan dio njega je vec predstavljen na stranici Mentalalterego. Ova stranica je postala dom ovoga sistema samorazvoja od prije dva dana. Sistem mozete koristiti besplatno, ali postoji restrikcija u vidu da ga nije dozvoljeno koristiti u svrhu zaradjivanja, niti se njime profesionalno baviti koristeci tehnike iz ovog sistema. Ova prava zadrzava autor sistema kroz copyright.
Koristeci se ovim sistemom mozete nauciti jako puno o sebi i primjeniti ova znanja. Ova znanja nikada nisu predstavljena nigdje, sto znaci da se prvi put pojavljuju na netu u ovom obliku.
Sistem jos nije u cjelosti objavljen zbog toga sto se sve to treba ispisati, ali u kratkim intervalima objavljujem dio po dio.
Ideja je da ovaj sistem zazivi i da kasnije dobijemo i certificiranje sa ovim sistemom kako bi ga prosirili i van granica prostora balkana, ali za sada, on je tu kako biste ga mogli probati i doprinijeti sebi, ali i svima nama u razvoju svijesti, jer svi smo na jednom globalnom nivou povezani u jedno energetsko polje covjecanstva i bitno je da svako od nas doprinese razvoju tog zajednickog polja.
Zelim vam dobrodoslicu na Mentalalterego. Neka vam ova znanja budu od pomoci i hvala vam svima koji citate moje tekstove u ovolikom broju na Putu svijesti.
Stranicu cete pronaci na sljedecem linku:
http://mentalalterego.webnode.com/mae-sistem/Komentari

Upis komentara

Potpišite se kao:Upišite riječ test ovdje
Ovaj kontrolni tekst je uveden da bi spriječili spam programe da automatski upisuju nepotrebne reklame.